VIERDAAGS KERSTARRANGEMENT MORGENROOD 2018

Beschrijving

Vierdaags kerstarrangement Morgenrood Oisterwijk

Kom tot rust tijdens de donkere dagen rond kerst. Dit kan voordelig in Natuurvriendenhuis Morgenrood bij de Brabantse bossen en vennen. Met het kerstarrangement 3=2 verblijft u in de periode rond kerst (van vrijdag 21 december tot zondag 30 december) drie nachten naar keuze voor de prijs van twee. Bovendien ontvangt u als extra een leuke kerstverrassing en een route voor een winterse wandeling. De vanaf-prijs van dit arrangement is voor leden € 35,20 en voor niet-leden € 51,80, excl. toeristenbelasting. Jongeren tot 16 jaar betalen minder, kinderen tot 6 jaar niets.

Maakt u een boeking met daarin de dagen 24 en 25 december dan kunt u zich tegelijkertijd opgeven voor de activiteit ‘samen koken met kerst’. Onder leiding van een enthousiaste kookster bereidt u dan samen met de andere deelnemers een heerlijk diner voor eerste kerstdag. De kosten van deelname zijn € 22,50 per persoon, eten en drinken inbegrepen.

Dit arrangement omvat:

– 3 overnachtingen in ons natuurvriendenhuis voor de prijs van 2

– 1 kerstverrassing

– wandelroute naar keuze

– gebruik van onze keuken

– gebruik faciliteiten Morgenrood

– gratis Wifi

– gratis parkeergelegenheid

Voor verdere informatie en reserveringen neemt u contact op met ons aanmeldsecretariaat: aanmelding@morgenroodnivon.nl en 088-099 09 87.

Samen koken met kerst

24 en 25 december, Natuurvriendenhuis Morgenrood

Bij een verblijf op de dagen 24 en 25 december kunt u zich tegelijkertijd opgeven voor de activiteit ‘samen koken met kerst’. Op kerstavond maakt u dan kennis met de andere deelnemers bij een borrel met hapjes. Vervolgens bereidt u op eerste kerstdag onder leiding van een enthousiaste kookster met z’n allen een overheerlijk kerstdiner. De kosten van deelname zijn € 22,50 per persoon, eten en drinken inbegrepen. Kinderen zijn van harte welkom, bij een leeftijd van 6 tot 12 jaar bedragen de kosten € 10, kinderen tot 6 jaar betalen niets. Deze activiteit is los te boeken, maar ook in combinatie met het Vierdaags kerstarrangement Morgenrood Oisterwijk

Voor verdere informatie en reserveringen neemt u contact op met ons aanmeldsecretariaat: aanmelding@morgenroodnivon.nl en 088-099 09 87.