VIERDAAGS KERSTARRANGEMENT MORGENROOD 2019. 

Kom tot rust tijdens de donkere dagen rond kerst. Dit kan voordelig in Natuurvriendenhuis Morgenrood bij de Brabantse bossen en vennen. Met het kerstarrangement 3=2 verblijft u in de periode rond kerst (van vrijdag 20 december tot maandag 30 december) drie nachten naar keuze voor de prijs van twee.

Bovendien ontvangt u als extra een leuke kerstverrassing en een route voor een winterse wandeling. De vanaf-prijs van dit arrangement is voor leden EUR 40,00 p.p.en voor niet-leden EUR 54,60 p.p. excl. toeristenbelasting. Jongeren tot 16 jaar betalen minder, kinderen tot 6 jaar niets.

Het arrangement omvat:
– 3 overnachtingen in ons natuurvriendenhuis voor de prijs van 2;
– 1 kerstverrassing per kamer;
– wandelroute naar keuze;
– gebruik van onze keuken;
– gebruik faciliteiten Morgenrood;
– gratis Wifi;
– gratis parkeergelegenheid.

Voor verdere informatie en reserveringen neemt u met ons contact op: morgenrood@nivon.nl en 088-099 09 87.