Camperplaatsen op Morgenrood

Morgenrood bezit een prachtig kampeerterrein centraal gelegen tussen twee natuurgebieden: de Oisterwijkse Bossen en Vennen en de Kampina, beide met prachtige wandel- en fietspaden. Het kampeerterrein heeft goede voorzieningen en ruime kampeerplaatsen. Het is een boscamping met enkele grasveldjes. Dertig kampeerplaatsen behoren tot het natuurkampeerterrein. Hier mogen leden van het Nivon of van de Groene koepel staan.

Op alle plaatsen is elektriciteit (6 ampere) beschikbaar, behalve bij de tentplaatsen op het veld Esdoorn. De elektriciteitsaansluitingen liggen op maximaal 30 meter van de kampeerplaats. Zorg dus voor voldoende kabellengte!

Er zijn op het bosdeel van de camping plaatsen beschikbaar voor campers korter dan 7 meter. Op enkele plaatsen mogen alleen campers van maximaal 5 meter staan. Onder een camper verstaan wij een kampeermiddel waarbij in of op de auto wordt geslapen.

Auto’s en motoren staan op de parkeerplaats. Dit komt de heerlijk rustige sfeer op ons kampeerterrein ten goede. Wij vinden het daarom prettig als campers tijdens hun verblijf zo min mogelijk het terrein op- en afrijden.

Huisdieren zijn tegen betaling op veel plaatsen welkom.

Er is een loosplaats voor vuil water aanwezig, een vuurplaats, een jeu de boules baan, een speelveld, speeltuin, skelters en een overkapping met picknicktafels. Voor tentkampeerders is er een koelkast aanwezig. Op diverse plaatsen staan picknicktafels. Er is fietsverhuur en er zijn een wasmachine en -droger. In de winter is er een verwarmde sanitaire unit.

Morgenrood wordt gerund door vrijwilligers, die zich inspannen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.