Voorjaarswandeling langs vennen

Afdeling Brabant van het Nivon organiseert op 19 maart 2022 een voorjaarswandeling, voor de leden van afdeling Brabant om elkaar te ontmoeten en voor ieder die wil genieten van de Oisterwijkse vennen en bossen. De wandeling is ongeveer 7 km lang en ook goed te doen voor kinderen.

We beginnen om 12.30 uur bij het natuurvriendenhuis Morgenrood met een lunch en maken daarna een mooie wandeling langs de verschillende vennen in Oisterwijk. Als we weer terug zijn kun je nog even uitrusten met een kopje koffie/thee en wat lekkers.

Voor deze wandeling moet je je aanmelden.

Natuurlijk houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Waar:              Natuurvriendenhuis Morgenrood Oisterwijk

Prijs:                Nivon leden afdeling Brabant GRATIS

Nivon leden 3 euro, Niet leden 5 euro

Aanmelden: Stuur VÓÓR 12 maart een email naar: act.morgenrood@nivon.nl  Onder vermelding van voorjaarswandeling, uw naam, lidmaatschapsnummers en het aantal personen. Graag ook de leeftijden van de kinderen vermelden.

Het is ook mogelijk om dit weekend te overnachten in het Natuurvriendenhuis of op de camping op basis van zelfverzorging. Je kunt hiervoor zelf een overnachting boeken via de website www.morgenrood.nivon.nl of 088-0990987