Natuurvriendenhuis
Morgenrood - groepen
Met een groep verblijven op Morgenrood
Meer informatie
Natuurkampeerterrein
Morgenrood
Kamperen met veel eigen ruimte!
Direct reserveren
Prachtig wandelen en fietsen!
Natuurvriendenhuis
Morgenrood
Direct reserveren

Morgenrood heeft veel mogelijkheden

De Nivon-accommodatie Morgenrood biedt allerlei mogelijkheden. Zo is er het Natuurvriendenhuis met 40 kamers, geschikt voor individuele gasten en groepen tot 85 personen. Klein Morgenrood is een vakantiehuis voor maximaal 10 personen en de Natuurcamping heeft 75 ruime kampeerplaatsen. Morgenrood is het gehele jaar geopend. We verhuren ook fietsen en voor elektrische fietsen is er een oplaadpunt.

Aankomst- en vertrektijden

Huis Aankomst vanaf 14 uur. Na overleg met huiswacht mag men voor 14 uur bagage wegzetten in hal of elders (te bepalen door huiswacht) en/of levensmiddelen in de koelkast zetten. Vertrek: De kamers moeten uiterlijk om 11 uur leeg en schoon zijn (tenzij de schoonmaak is afgekocht). U kunt in overleg met de huiswacht eventueel tot 13 uur gebruik maken van het huis en de keuken. In uitzonderlijke gevallen kan met het AMS contact kan worden opgenomen over andere aankomst- en of vertrektijden. Daar zijn kosten aan verbonden. Men dient de keuken en de grote en/of kleine zaal opgeruimd achter te laten.

Klein Morgenrood Aankomst vanaf 14 uur. Na overleg met huiswacht mag men voor 14 uur bagage wegzetten in het natuurvriendenhuis, de hal of elders (te bepalen door huiswacht) en/of levensmiddelen in de koelkast zetten. Vertrek uiterlijk om 11 uur.

Camping Aankomst vanaf 14 uur Vertrek om 12 uur moet de plaats vrij zijn. Indien er plaats is op het parkeerterrein mag de auto en caravan/vouwwagen of camper nog tot 17 uur op het parkeerterrein staan.