Natuurkampeerterrein
Morgenrood
Gevarieerd kampeerterrein met weides & bos!
Direct reserveren
Natuurkampeerterrein
Morgenrood
Kamperen met veel eigen ruimte!
Direct reserveren
Natuurkampeerterrein
Morgenrood
Genieten van rust en ruimte!
Direct reserveren
Natuurkampeerterrein
Morgenrood
Kamperen in een paradijs!
Direct reserveren

Natuurkampeerterrein

Morgenrood ligt in een stiltegebied. Verspreid over het bos en enkele open veldjes is een rustig, ruim en speels opgezet kampeerterrein met 75 kampeerplaatsen, waarvan vrijwel alle met elektra-aansluiting. Het terrein is toegankelijk voor tenten, campers (max. 7 meter) en caravans. Honden zijn op een deel van de camping, mits aangelijnd, welkom. Een deel van het terrein is gereserveerd voor leden van de Stichting Natuurkampeerterreinen (Het Groene Boekje) of van het NIVON.

Morgenrood is het hele jaar geopend. Er is een beperkt aantal seizoenplaatsen beschikbaar.

Er zijn drie toiletgebouwen en afwasplaatsen. Deze worden onderhouden door een schoonmaakbedrijf. Van de gasten wordt verwacht dat zij de ruimtes na gebruik netjes achterlaten. Gebruik van warm water is gratis. Ook vullen wij het toiletpapier aan. Er is een uitstort voor chemisch toilet. Ook kan water ingenomen worden. Winterkampeerders kunnen gebruik maken van verwarmd sanitair in het natuurvriendenhuis.

DSC_0475Op het terrein van Morgenrood zijn verschillende grasvelden met speelattributen voor kleine kinderen, een sportveld, jeu de boules baan en een barbecue- en kampvuurplaats. In de zomermaanden fungeert een partytent als slechtweervoorziening. De blokhut waar tijdens het kampeerseizoen de terreinwacht zetelt, wordt buiten die periode verhuurd als trekkershut Morgenroosje. Op het terrein is gratis WiFi-ontvangst. Bij de receptie van het Natuurvriendenhuis vind je toeristische informatie en er zijn o.a. routekaarten en versnaperingen te koop. Ook worden er fietsen verhuurd. Huisdieren zijn – in overleg – op een deel van het kampeerterrein toegestaan.

Direct vanuit Morgenrood maak je prachtige tochten, te voet, per fiets of met de auto. Op een kilometer ligt een mooi natuurzwembad in het bos. Ook op loopafstand, in het bos, is een bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

Voor de campingplattegrond en de campingregels:

Informatie

Natuurvriendenhuis Morgenrood Scheibaan 15 5062 TM Oisterwijk morgenrood@nivon.nl
088-0990987 b.g.g. 088-0990967
Netwerk Nivonhuizen