Tarieven Morgenrood 2017

OVERIGE SERVICES

Zaalhuur

Tarieven zaalhuur

Grote zaal

(zie regels hieronder)

Per dagdeel basis € 100

(incl. 40 externe gasten) ¹)

plus

€ 10 voor elke 10 externe gasten extra

Gehele dag basis € 200

(incl. 40 externe gasten) ²)

plus

€ 15 voor elke 10 externe gasten extra

Kleine zaal Per dagdeel € 50
Gehele dag € 75
Vergaderkamer Per dagdeel € 15
Gehele dag € 25
Keuken lunch: € 25, in combinatie met zaalhuur

diner: € 75, in combinatie met zaalhuur

kookworkshop: € 175

 

¹) Interne gasten die exclusief voor zichzelf de grote zaal voor een dagdeel willen huren betalen een

basisbedrag van € 20

²) Interne gasten die exclusief voor zichzelf de grote zaal voor een hele dag willen huren betalen een

basisbedrag van € 40

 Regels bij verhuur grote zaal

  • exclusief gebruik grote zaal door externe gasten (die zaal huren) of interne gasten (die in huis verblijven) is alleen mogelijk als er geen grote groepen in huis verblijven en/of meer dan de helft van het huis bezet is
  • mochten op moment van aanvraag al kleinere groepen geboekt hebben dan dient eerst bij deze groepen gecheckt te worden of zij grote zaal hadden willen gebruiken (zo ja, dan is reservering niet mogelijk)
  • exclusief gebruik grote zaal is alleen mogelijk buiten het weekend van: 9.30 – 12.30 uur, 14.00 – 17.00 uur en 20.00 – 23.00 uur, zodat tijdens de maaltijden de grote zaal voor iedereen beschikbaar is
  • verhuur grote zaal is altijd inclusief gebruik van de keuken voor koffie- en theevoorziening
  • activiteiten in grote zaal mogen niet leiden tot overlast elders (in huis)

Catering op Morgenrood voor groepen vanaf zo’n 20 personen

Het natuurvriendenhuis beschikt over een goed geoutilleerde keuken om zelf maaltijden te bereiden. Grotere groepen kunnen onder bepaalde voorwaarden zelfs gebruik maken van een professionele keuken. Maar er kan natuurlijk ook voor worden gekozen de maaltijden te laten bezorgen. Het staat u uiteraard vrij om hiervoor zelf een cateraar te benaderen. Of wij brengen u in contact met onze eigen cateraar waarmee wij goede ervaringen hebben. Het gaat hier om Catering Adriaens uit Tilburg. Samen met dit bedrijf hebben wij een aantal smakelijke maaltijden samengesteld die wij hierbij aanbieden tegen een schappelijke prijs. De vermelde bedragen zijn inclusief BTW. Daarbij is uitgegaan van een bestelling voor ten minste zo’n twintig personen.

Ontbijtbuffet met gekookt ei of roerei € 7,50
Ontbijtbuffet + lunchpakket waarbij lunchpakket zelf moet worden klaargemaakt € 12,50
Lunchbuffet inclusief soep en één warm gerecht € 7,50
Dinerbuffet met keuze uit verschillende menu’s € 12,50
Complete dagverzorging ontbijtbuffet + lunchpakket plus dinerbuffet € 24,00
ontbijtbuffet plus lunchbuffet plus dinerbuffet € 26,50

De buffetten worden door de cateraar uitgestald op enkele aan elkaar geschoven tafels. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het serviesgoed en bestek uit de keuken van Morgenrood. Dit betekent dat uw groep na afloop wel zelf zal moeten afwassen en opruimen. Mocht u ook dat uit handen willen geven dan komt de cateraar met eigen serviesgoed en bestek. Per persoon kost dat € 1 per maaltijd of € 1,50 per dag (bij complete dagverzorging).

Bij het ontbijtbuffet en het lunchbuffet worden melk en karnemelk meegeleverd. Voor eventueel ander drinken, zoals koffie en thee bij het ontbijt of wijn en bier bij het diner dient u zelf te zorgen. In de gemeenschappelijke keuken staat voor algemeen gebruik een groot koffiezetapparaat (plus de benodigde filters). Ook zijn er koffie- en theekannen aanwezig.

Over de precieze invulling van de maaltijden maakt u rechtstreeks afspraken met onze cateraar. Ook de betaling van de catering regelt u direct met hem. Wij worden door de cateraar wel op de hoogte gebracht van de gemaakte afspraken zodat de in het huis aanwezige gastvrouw/-heer weet wat er staat te gebeuren.

Tot slot volgt hieronder verdere informatie over de samenstelling van de verschillende maaltijden.

Het ontbijtbuffet bestaat uit diverse broodsoorten, krentenbrood, roomboter en margarine, jonge kaas, gekookte ham, kipfilet, jam, hagelslag, gekookt ei of roerei.

Het lunchpakket omvat twee zelf te beleggen (zachte) broodjes, twee pakjes drinken, een snoepreep en fruit.

Het lunchbuffet bestaat uit rijkelijk gevulde groentesoep met ballen, pasteitje met kippenragout, diverse broodsoorten, krentenbrood, roomboter en margarine, jonge kaas, oude kaas, gekookte ham, serranoham, cervelaat, jam en hagelslag.

Het is ook mogelijk te kiezen voor belegde minibroodjes (vier stuks per persoon), zoet minibroodje (één per persoon), kopje soep en één warm gerecht. De minibroodjes zijn luxe belegd met rundercarpaccio, serranoham, oude kaas, romige brie, gekookte ham, gerookte kip, krabsalade of tonijnsalade en gegarneerd met slasoorten en bijpassende garnituur. Het kopje soep (inclusief stokbrood en kruidenboter) kan bestaan uit tomatensoep met ballen, groentesoep met ballen, champignonsoep of kippensoep. Voor het warme gerecht kan een keuze worden gemaakt uit een pasteitje met kippenragout, zacht gegaarde varkensfricandeau in eigen jus met stokbrood, gebraiseerd rundvlees in een jus van rode wijn en uitjes met stokbrood, gehaktballetjes in jus met stokbrood en gehaktballetjes in satésaus met stokbrood.

Voor het diner kan een keuze worden gemaakt uit een Italiaans buffet, Oosters buffet, Hollands buffet, Mexicaans buffet, stamppottenbuffet, koud buffet of het BBQ menu.

Het Italiaans buffet bestaat uit penne pasta, bolognaisesaus, reepjes kipfilet in tomaten-knoflooksaus, Italiaanse saus met verse groenten en basilicum, Parmezaanse kaas, gemengde salade met een frisse kruidendressing en stokbrood met kruidenboter.

Het Oosters buffet bestaat uit nasi (vegetarisch), witte rijst, kipfilet in satésaus, varkensvlees in zoetzure saus, foe yong hai (vegetarisch), oosterse boontjes, atjar, komkommer zoetzuur, seroendeng, krokante uitjes, krupuk en sambal.

Het Hollands buffet bestaat uit wortelstamppot, aardappelgratin, bloemkool in een groentesausje, gehaktballetjes in de jus, zacht gegaard varkensvlees in een romige saus van champignons, gemengde rauwkostsalade met een frisse dressing en vegetarische balletjes in een roomsausje.

Het Mexicaans buffet bestaat uit wraps om zelf samen te stellen met groenterijst, kip piri piri reepjes, Mexicaanse groentemix, gehaktballetjes in tomatensaus, knoflookmayonaise en tomatensaus plus een saladebar met fijn gesneden slasoorten, tomaat, komkommer, maiskorrels, kidneybonen, french dressing en kruidendressing plus stokbrood en kruidenboter.

Het stamppottenbuffet bestaat uit zuurkoolstamp, hutspot (wortel-uienstamp) en boerenkoolstamp met spekjes plus rookworst, gehaktballetjes in eigen jus en gebakken speklap plus mosterd en piccalilly.

Het koud buffet bestaat uit huzarensalade, gevulde eieren, gekookte makreel, krabsticks, tonijnsalade, roze garnalen, ham met asperges, cervelaat met augurk, rundercarpaccio, paté, gerookte kip en serranoham met meloen plus de sausen cocktailsaus, remouladesaus en cumberlandsaus plus als extra’s luxe broodsoorten en kruidenboter.

Het BBQ menu bestaat uit kipsaté, kip shaslick, bbq worst, gemarineerde speklap en hamburger plus als salades aardappelsalade, rundvleessalade, komkommersalade en rauwkostsalade plus als sausen bbq saus, knoflooksaus en satésaus plus als extra’s stokbrood en kruidenboter.

Tarieven rond exclusief gebruik grote zaal

  Externe gasten Interne gasten

(die in het huis verblijven)

dagdeel

 

basis € 100

(incl. 40 externe gasten)

plus

€ 10 voor elke 10 externe gasten extra

basis € 20

plus

€ 10 voor elke 10 externe gasten

hele dag

 

basis € 200

(incl. 40 externe gasten)

plus

€ 15 voor elke 10 externe gasten extra

basis € 40

plus

€ 15 voor elke 10 externe gasten

gebruik keuken

 

koffie- en theevoorziening: gratis

lunch: € 25

diner: € 75

kookworkshop gedurende dagdeel: € 175

koffie- en theevoorziening: gratis

lunch: gratis

diner: gratis

Exclusief gebruik grote zaal is alleen mogelijk van: 9.30 – 12.30 uur, 14.00 – 17.00 uur en 20.00 – 23.00 uur (alleen buiten weekend), zodat tijdens de maaltijden de grote zaal voor iedereen beschikbaar is

Overige tarieven externe gasten

zaalruimte

 

Podium                                               dagdeel                    € 50

(15-20 personen)            hele dag                    € 75

Vergaderkamer                               dagdeel                     € 15

(10 – 12 personen)         hele dag                    € 30

dagbezoek Huis                                      dagdeel                   € 2,50

hele dag                  € 5,00

camping                                                             fooienpot