Tarieven overige services Morgenrood

ZAALHUUR NATUURVRIENDENHUIS

Grote zaal

(zie regels hieronder)

Per dagdeel basis € 100

(incl. 40 externe gasten) ¹)

plus

€ 10 voor elke 10 externe gasten extra

Gehele dag basis € 200

(incl. 40 externe gasten) ²)

plus

€ 15 voor elke 10 externe gasten extra

Kleine zaal Per dagdeel € 50
Gehele dag € 75
Vergaderkamer Per dagdeel € 15
Gehele dag € 25
Keuken lunch: € 25, in combinatie met zaalhuur

diner: € 75, in combinatie met zaalhuur

kookworkshop: € 175

¹) Interne gasten die exclusief voor zichzelf de grote zaal voor een dagdeel willen huren betalen een

basisbedrag van € 20

²) Interne gasten die exclusief voor zichzelf de grote zaal voor een hele dag willen huren betalen een

basisbedrag van € 40

 

Regels bij verhuur grote zaal

  • exclusief gebruik grote zaal door externe gasten (die zaal huren) of interne gasten (die in huis verblijven) is alleen mogelijk als er geen grote groepen in huis verblijven en/of meer dan de helft van het huis bezet is
  • mochten op moment van aanvraag al kleinere groepen geboekt hebben dan dient eerst bij deze groepen gecheckt te worden of zij grote zaal hadden willen gebruiken (zo ja, dan is reservering niet mogelijk)
  • exclusief gebruik grote zaal is alleen mogelijk buiten het weekend van: 9.30 – 12.30 uur, 14.00 – 17.00 uur en 20.00 – 23.00 uur, zodat tijdens de maaltijden de grote zaal voor iedereen beschikbaar is
  • verhuur grote zaal is altijd inclusief gebruik van de keuken voor koffie- en theevoorziening
  • activiteiten in grote zaal mogen niet leiden tot overlast elders (in huis)

MAALTIJDVERZORGING

Maaltijden (voor groepen vanaf zo’n 20 personen)

Tarieven (incl. BTW) bij catering door onze huiscateraar
Ontbijtbuffet € 7,50
Ontbijtbuffet + lunchpakket zelf te bereiden lunchpakket € 12,50
Lunchbuffet inclusief soep en één warm gerecht € 7,50
Diner met keuze uit verschillende menu’s € 12,50
Complete dagverzorging ontbijtbuffet + lunchpakket plus dinerbuffet € 24,00
ontbijtbuffet plus lunchbuffet plus dinerbuffet € 26,50

Het ontbijtbuffet bestaat uit diverse broodsoorten, krentenbrood, roomboter en margarine, jonge kaas, gekookte ham, kipfilet, jam, hagelslag, gekookt ei of roerei.

Het lunchpakket omvat twee zelf te beleggen (zachte) broodjes, twee pakjes drinken, een snoepreep en fruit.

Het lunchbuffet bestaat uit rijkelijk gevulde groentesoep met ballen, pasteitje met kippenragout, diverse broodsoorten, krentenbrood, roomboter en margarine, jonge kaas, oude kaas, gekookte ham, serranoham, cervelaat, jam en hagelslag.

Het is ook mogelijk te kiezen voor belegde minibroodjes (vier stuks per persoon), zoet minibroodje (één per persoon), kopje soep en één warm gerecht. De minibroodjes zijn luxe belegd met rundercarpaccio, serranoham, oude kaas, romige brie, gekookte ham, gerookte kip, krabsalade of tonijnsalade en gegarneerd met slasoorten en bijpassende garnituur. Het kopje soep (inclusief stokbrood en kruidenboter) kan bestaan uit tomatensoep met ballen, groentesoep met ballen, champignonsoep of kippensoep. Voor het warme gerecht kan een keuze worden gemaakt uit een pasteitje met kippenragout, zacht gegaarde varkensfricandeau in eigen jus met stokbrood, gebraiseerd rundvlees in een jus van rode wijn en uitjes met stokbrood, gehaktballetjes in jus met stokbrood en gehaktballetjes in satésaus met stokbrood.

Voor het diner kan een keuze worden gemaakt uit een Italiaans buffet, Oosters buffet, Hollands buffet, Mexicaans buffet, stamppottenbuffet, koud buffet of het BBQ menu.

Het Italiaans buffet bestaat uit penne pasta, bolognaisesaus, reepjes kipfilet in tomaten-knoflooksaus, Italiaanse saus met verse groenten en basilicum, Parmezaanse kaas, gemengde salade met een frisse kruidendressing en stokbrood met kruidenboter.

Het Oosters buffet bestaat uit nasi (vegetarisch), witte rijst, kipfilet in satésaus, varkensvlees in zoetzure saus, foe yong hai (vegetarisch), oosterse boontjes, atjar, komkommer zoetzuur, seroendeng, krokante uitjes, krupuk en sambal.

Het Hollands buffet bestaat uit wortelstamppot, aardappelgratin, bloemkool in een groentesausje, gehaktballetjes in de jus, zacht gegaard varkensvlees in een romige saus van champignons, gemengde rauwkostsalade met een frisse dressing en vegetarische balletjes in een roomsausje.

Het Mexicaans buffet bestaat uit wraps om zelf samen te stellen met groenterijst, kip piri piri reepjes, Mexicaanse groentemix, gehaktballetjes in tomatensaus, knoflookmayonaise en tomatensaus plus een saladebar met fijn gesneden slasoorten, tomaat, komkommer, maiskorrels, kidneybonen, french dressing en kruidendressing plus stokbrood en kruidenboter.

Het stamppottenbuffet bestaat uit zuurkoolstamp, hutspot (wortel-uienstamp) en boerenkoolstamp met spekjes plus rookworst, gehaktballetjes in eigen jus en gebakken speklap plus mosterd en piccalilly.

Het koud buffet bestaat uit huzarensalade, gevulde eieren, gekookte makreel, krabsticks, tonijnsalade, roze garnalen, ham met asperges, cervelaat met augurk, rundercarpaccio, paté, gerookte kip en serranoham met meloen plus de sausen cocktailsaus, remouladesaus en cumberlandsaus plus als extra’s luxe broodsoorten en kruidenboter.

Het BBQ menu bestaat uit kipsaté, kip shaslick, bbq worst, gemarineerde speklap en hamburger plus als salades aardappelsalade, rundvleessalade, komkommersalade en rauwkostsalade plus als sausen bbq saus, knoflooksaus en satésaus plus als extra’s stokbrood en kruidenboter.

Verdere informatie over de catering

Het aanmeldsecretariaat brengt u in contact met onze eigen cateraar waarmee we goede ervaringen hebben. Het gaat hier om Catering Adriaens uit Tilburg. Over de precieze invulling van de maaltijden maakt u vervolgens rechtstreeks afspraken met de cateraar. Ook de betaling van de catering regelt u direct met hem. Wij worden door de cateraar op de hoogte gebracht van de gemaakte afspraken zodat de in het huis aanwezige gastvrouw/-heer weet wat er staat te gebeuren.

De buffetten worden door de cateraar uitgestald op enkele aan elkaar geschoven tafels. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het serviesgoed en bestek uit de keuken van Morgenrood. Dit betekent dat uw groep na afloop wel zelf zal moeten afwassen en opruimen. Mocht u ook dat uit handen willen geven dan komt de cateraar met eigen serviesgoed en bestek. Per persoon kost dat € 1 per maaltijd of € 1,50 per dag (bij complete dagverzorging).

Bij het ontbijtbuffet en het lunchbuffet worden melk en karnemelk meegeleverd. Voor eventueel ander drinken, zoals koffie en thee bij het ontbijt of wijn en bier bij het diner dient u zelf te zorgen. In de gemeenschappelijke keuken staat voor algemeen gebruik een groot koffiezetapparaat (plus de benodigde filters). Ook zijn er koffie- en theekannen aanwezig.